Страници

17 септември 2012 г.

Покажи ми VIP - си, за да ти кажа какъв си

Стартира нашенско реалити шоу, което няма аналог в света - VIP Brother. Отново си задавам въпроса, кое в крайна сметка му е VIP-а. До момента ВИП / с известни резерви / могат да бъдат Ирен Кривошиева, Къци, Бони, Патрашкова и Юлиан Константинов.
При останалите има познати имена, но едва ли могат да бъдат свързани с ВИП персоните. Владимир е абсолютно неизвестно. Да, майка му и баща му са ВИП в истинския смисъл на думата, но той? Багата нашумя след пиянски скандал, завършил с наръгването му. Голем ВИП, нема що. Синята птичка Станкулова, също не е ясно защо е ВИП. Може би е легнала на сърцето на някой от продуцентите на шоуто. Гвоздеят на ВИП - овете, за този сезон, безспорно е ЗЛАТКА the Black!
Този титан на мисълта, познавач на географията е абсолютна пародия. Примерно днес научих, че Лондон е държава, а столицата на Европейският съюз / пак според Златка / е или Франция или Германия. Права е Кристина Патрашкова, че промоцирайки разни Златки като ВИПове, сами се принизяваме до тяхното ниво. Подкрепям я безрезервно в нейния кръстоносен поход срещу подобни недоразумения. Странно ми е желанието на Биг Брадър да унижава и злепоставя Бони. Намирисва ми на дискриминация на етническа основа. На мястото на Бони всички бих ги оставил без багаж, но няма да се унижа по този начин! Ролята на тъпа кифла най - много ще отива на Златка the Black. Критерият за това кой е ВИП и кой не, остава загадка. Явно и този сезон ще гледаме простотии, извършвани от сравнително неизвестни индивиди. Очертава се тенденцията, че колкото повече простотии и дивотии правиш, толкова повече си ВИП. В тази връзка, Симеон Дянков е абсолютно подходящ за шоуто. Старият римски принцип Хляб и зрелища действа в пълна сила. Зрелищата си ги имаме и без VIP Brother, въпросът е къде е хляба?
Снимки: Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Преди публикуване, коментарите подлежат на одобрение от администратор.